Overige locaties

Er zijn nog veel meer locaties en we hebben ze allemaal uitgezocht, maar nog niet allemaal gevonden. Hier de rest van de locaties.

Wolf zijn hut

Opgenomen bij Nijswiller in de buurt, in het bos Platte Bos. Aan de kant van de weg is een klein weggetje en daarnaast meteen een parkeerplaats. Vanuit daar moet je de weg volgen naar het bos toe en zodra je in het bos komt, zie je links de vreemde grote bomen op een heuveltje. Achter die rij bomen, is deze opnamelocatie. Deze locatie is vrij te bezoeken.

Bing Maps:

De herberg

De herberg is opgenomen op Eyneburg. Deze zit zeer waarschijnlijk in wat nu het Burg Cafe is. Ook dit is erg veranderd in de loop van de tijd.

Eyneburg is gesloten op dit moment en het is onduidelijk wanneer ze weer open gaan. Daardoor is deze locatie niet toegankelijk.

Google maps:


Grotere kaart weergeven

 

Anna in het gras

Dit is opgenomen in Veurs, op het velden achter het dorp zelf. Waar je de route loopt die de mijnwerkers liepen. Daar ergens zou het opgenomen moeten zijn, maar de precieze locatie is niet meer te achterhalen. Als iemand het weet, horen we het graag!

Heren naar schout

Opgenomen in groeve T Rooth. Op zaterdag vrij toegankelijk voor wandelingen en daarbij kom je bijna vanzelf bij deze muur langs.

 

Graf Wolf zijn ouders/Zigeuners schuilplaats

Deze locatie is nog niet gevonden. Verwacht was dat het in de Heimansgroeve bij Epen in de buurt is. Want het is namelijk zeker weten steen uit de Carboon tijd. De Cottessegroeve was ook nog een optie, maar ook deze is het niet.