Familie Kremers

Inhoudsopgave van deze pagina

Personage: Vader Kremers (Leslie De Gruyter)
Leslie De Gruyter (1952) is geboren in Belgie. Hij heeft diverse rollen gehad in series zoals Windkracht 10, Baantjer en Unit 13. Tenslotte was Leslie te zien als Mr. Cockle-Smith in zowel Ben Sombogaarts tv-serie als speelfilm van Abeltje.
Een precies overzicht is hier te vinden.

Personage: Moeder Kremers (Rineke Koek)

Contact met Rineke

Via het forum heeft Rineke contact met ons opgenomen en geschreven:
'Je kon mij niet vinden, logisch, want ik speelde meer toneel dan film en/of tv.'
Op haar site schrijft ze over het televisiemaken het volgende:
'De leukste herinneringen heb ik toch aan de opnames van De legende van de Bokkenrijders. Daar had ik een vaste rol als Moeder Kremers, het was mijn eerste televisierol. Daarna nog kleine, leuke andere rollen, nou ja, rolletjes. Ja, ’t is toch de studie die zorgt dat je dan stopt. Keuzes maken, daar gaat het om.'
Haar website is http://www.rinekekoek.nl/
Ze werkt onder andere als verhalenverteller, docent Communicatieve Vaardigheden.

Personage: Driek Kremers (Wim Bax)
Driek Kremers is de oudere broer van Martien Kremers.

Wim Bax (1971) speelde onder andere Serge van Miechem in Onderweg naar Morgen en had een rolletje in Oppassen. Naast acteur is Wim Bax al een aantal jaren actief als scenarioschrijver.
Een overzicht is hier te vinden.

Personage: Lotteke Kremers (Michelle Sparnaaij)
Lotteke Kremers is de jongere zus van Martien en Driek. Martien geeft veel om zijn zusje en bewaard een tijdje het goud onder haar bed totdat dat te gevaarlijk wordt.

Michelle Sparnaaij
Michelle doet niets meer aan acteren, maar is lerares biologie. In 2009 volgde ze de master science teacher education biologie in Utrecht en heeft daarvoor 5 jaar geneeskunde gestudeerd.

Contact met Michelle

Via Youtube hebben we contact met haar gehad. Ze schrijft daar:
'Dat er verder niks over mij bekend is, komt omdat ik na de Bokkerijders eigenlijk niks meer aan toneel/acteren gedaan heb. Ik woon nog steeds in Limburg en heb geneeskunde gestudeerd.'

Verder schreef ze dat het rond de opnames erg koud was en dat ze ook ziek was! Toendertijd werd ze er veel over aangesproken maar nu verteld ze het eigenlijk niet meer aan mensen. Maar sommige komen er ineens achter als ze de dvd kopen dat zij daarin meespeelt. En mensen vinden het dan raar dat ze dat niet had verteld. Ze heeft de dvd zelf ook, maar nog nooit helemaal afgekeken.